Jun 23, 2009

Aku Punya Impian

Aku punya impian
yang ku tak pasti
Adakah ku bisa mendapatkannya
Melakukannya
Tapi
jika ku punya peluang
Takkan ku lepaskannya
Walau halangan
Perlu ku tempuhi
Lompatan Bungee
Tunggu Aku!


Bungee Jumping!
Aku memang simpan angan-angan nk buat benda ni dah lama. Walaupun aku tahu aku mungkin akan memejamkan mata se'erat' yang mungkin, tapi ini takkan mematahkan semangat aku untuk mencubanya. Tapi..mungkinkah kekuatanku mengatasi ketakutanku? Apakah mungkin aku akan landing dengan selamat? Hanya satu, moga impian aku yang ini akan tercapai.



If you like this article, please click LIKE button below. Thank you.

3 comments:

YuNyLoveSYou said...

hehehe.. bungy best~!sayangnyer, yuni ada kesempatan tetapi ketakutan menang pada saat itew.. wahhh... tak brani gue!

choteck vs matdeng said...

nisa..congratz dapat master!
nnt nk update story pape dr org,view j blog org eh,org dah xpkai frenster tu..,xpon,view je fs matden k..,
good luck nisa!tk cr

nisadaud said...

[[YuNyLoveSYou]]
patutnya yuni tuka tempat ngan kite masa tu..baru la x takot..bole ke..

[[choteck vs matdeng]]
baikla cho..
gudluck too..