Oct 8, 2012

Kesan VCO

Hai everybody, previous entry was about VCO right. Jadi kali ni, saya sendiri nak bagi tau kesan ni terhadap kulit saya.

Weee, even my students realize the differences


Taadaa.. lihat ada tak perbezaannya.

A lot, my skin turns a little bit glowy and shiny, bintik-bintik kecik dah pudar, moles je yang tak dapat hilangkan.. tapi saya sendiri rasa segar sebab kulit saya segar. 

So, apa lagi, lets try.




If you like this article, please click LIKE button below. Thank you.

Sep 25, 2012

Virgin Coconut Oil

Hai semua, saya nak buat come back sejak lama menyepi, almaklumlah busy sampai tak tertengok blog ni..




ok, first thing forst, let me introduce you to virgin coconut oil (VCo) or minyak kelapa dara. Saya baru je ambil ni sebelum bulan puasa aritu.. and..it works..

Saya sangat berpuas hati sebab rambut saya yang sekian lamanya sikit dah bertambah banyak sejak 2 bulan makan VCO.

Yang buatkan bertambah puas hati ialah kulit makin cantik. Ramai yang menegur, alhamdulilah.

Ia juga membantu saya untuk tak berasa penat, sebab selalu kelas sampai petang malam, tapi bila balik rumah tak rasa penat sangat macam dulu. Masih boleh spend masa untuk pergi ke mana-mana yang saya suka, Tak pun boleh sambung buat kerja sikit kat rumah. And this makes me really enjoying my life.

Saya consume benda ni sebab nak cuba try. Tapi kesannya amat membantu saya.



Saya dengan ini dengan rasminya ingin memaklumkan saya adalah agen catalyst. (Macam menteri pulak)

Jadi, jika ada sesiapa yang berminat bolehlah roger2 saya ya!!!

Email: nisadaud@gmail.com
Tel no.: 012-7332082

Nanti, kita sambung lagi di lain tentang apa tu VCO

If you like this article, please click LIKE button below. Thank you.

Apr 29, 2012

Wrong target

I am not the one who always take advantage of other people.
Yet, somebody did it to me.

I am not the one who always cheat other people.
Yet, somebody did it to me.

I am not the one who always go against the rule.
But somehow, I did it.

I am not perfect.
Please teach, advice me, instead.


If you like this article, please click LIKE button below. Thank you.