Mar 22, 2010

Adik-adikku,InsyaAllah Boleh !

Rancangan realiti TV Adik-adikku dah selamat tamat minggu lepas.
Program ni macam tak dapat publisiti sangat.
Amat kurang hebahannya.
Ditayangkan kat TV1.

Tapi, pengisiannya amat padat.
Penuh dengan ilmu, pengajaran, nilai-nilai.
Pandai lah adik-adik ni semua.

Perasaan kita turut terikut dengan penyampaian diorang ni.
Bila sedih, memang akan terheret dengan kesedihan tu.
Yang jadi juara tu memang best lah.
Two thumbs up Adik Wajih!

Siapa yang tak tengok tu,
jom view balik.
Sangat tak rugi.


Apa fikir Nabi, dan apa pula fikir kita?
Fikir kita, biasanya..
bangun pagi pergi kerja, pergi sekolah,
keluar pagi balik petang,
Dapat gaji, bayar hutanglah..
Macam tu lah hidup kita.

Betulkan??

Ada sorang lagi, Adik Syazwina.
Memang comel adik ni bercerita.
yelah,Murabbi dia pun Ustaz Zamri, yang Mari Mengaji tu.



Comel kan Adik ni..

Hopefully, adik-adikku ni akan ada lagi pada masa akan datang.


If you like this article, please click LIKE button below. Thank you.

1 comments:

Amelynn said...

betul3. patut diperbanyakkan lagi show mcm ni instead of nyanyi2 yg sgt lagha tu :)